Транспортно-логістичний центр «GoodWay Trans»

ВИДИ ЗАВАНТАЖЕНЬ АВТОТРАНСПОРТУ

На сьогоднішній день, існує 3 способи завантаження автотранспорту:

— заднє завантаження;
— бокове завантаження;
— верхнє завантаження.

Заднє завантаження.
Один з найпопулярніших видів завантаження, що дозволяє працювати з будь-якими видами товарів, запакованими, палетованими, укріпленими на піддонах. Це єдиний спосіб завантаження для всіх складів, укомплектованих за європейськими стандартами. Для водіїв він залишається найзручнішим, так як для основного процесу їм досить підняти тент, відкрити задні двері. Виконуватися заднє завантаження може на тентованих, рефрижераторних, суцільнометалевих автотранспортних засобах.

Бокове завантаження.
Використання автонавантажувача або рокли з рампи можливо при застосуванні саме бічного завантаження для тентованих автотранспортних засобів. Розтентування авто зі «шторою» займає не більше 15 хвилин, значно економить час на здійснювані роботи. При роботах на автонавантажувачі не потрібно додаткових процедур, а ось якщо використовується рокла, між рампою і кузовом авто горизонтально укладається металевий лист. Це полегшує доставку вантажу всередину автомобіля, робить сам процес навантаження більш зручним.

Верхнє завантаження.
Цей варіант передбачає завантаження автомобіля зверху із застосуванням будь-якого крана. При верхньому завантаженні негабаритні вантажі можливо занурити збоку, але існує велика ймовірність пошкодження як авто, так і самого вантажу. Звичайна процедура такого типу завантаження проходить поетапно, спочатку вантаж кріпиться до крана, а потім — подається в кузов через верх транспорту. Важкі, габаритні вантажі, такі як металоконструкції, промислове обладнання, ефективно вантажити саме цим способом у відкриті або тентовані автомобілі.